Lomiga Mata Vs Hot Stamping

Silk screen printing ma le Hot stamp (po'o le fa'ailoga pepa) o ni auala taua e lua e fa'afetaui ai a'o fa'atulagaina afifi mo ituaiga oloa eseese.O le eseesega tele i le va o ia mea e lua o le tasi e maua ai se ata iila, ae o le isi e maua ai se faʻaaliga manaia.

Lomiga Mata

O le lolomi mata ose faiga e fa'apipi'i ai se ata i luga o se mata fa'apitoa e fai ai se stensil.O vaitusi po'o mea fa'apipi'i e tuleia i avanoa i totonu o le mata e ala i se squeegee i lalo o le mamafa ma tu'u i luga o se mea'ai.E iloa foi o le lolomiga o le "silk screen", o lenei faiga e mafai ona fa'aoga i luga ole laiga eseese ma le tele o ituaiga vaitusi e fatu ai ni aafiaga tulaga ese e le maua i isi faiga.

FA'A'OGA LELEI: Ova lomitusi;Lapopo'a, malō vaega fa'afefeteina i lanu felanulanua'i po'o fa'alavalava fa'alavalava;Aumai se lima faufau, elemene tagata i fasi lolomi.

Fa'ailoga vevela (Foiling)

O lenei metotia e sili atu ona faigofie nai lo lona faʻatusatusa.O le fa'ailoga vevela e aofia ai le togafitia o se pepa u'amea e fa'avevela i luga o le afifiina ma le fesoasoani o se mate.E ui e faʻaaogaina lautele i luga o pepa ma palasitika, e mafai foi ona faʻaoga lenei metotia i isi punaoa.

I le faʻailoga vevela, o loʻo faʻapipiʻi le paʻu ma faʻamafanafanaina, ona tuʻu lea o le pepa i luga aʻe o le afifiina e lolomi.Faatasi ai ma mea i lalo ifo o le ma'i, o lo'o fa'atūina se ta'avale laula'au vali pe u'amea i le va o ia mea e lua, ma oomi i lalo le mata'i.O le tu'ufa'atasiga o le vevela, mamafa, nofo ma le ta'e taimi, pulea le lelei o fa'ailoga ta'itasi.E mafai ona faia le mate mai so'o se galuega taulima, e mafai ona aofia ai se tusitusiga po'o se logo.

O le fa'amauina o pepa iila e manatu e fa'alelei le si'osi'omaga ona ose faiga fa'amamago ma e le maua ai so'o se ituaiga o filogia.E le maua ai ni ausa leaga pe mana'omia le fa'aogaina o vaisol po'o vaitusi.

A fa'aogaina le auala fa'ailoga vevela i le taimi o le mamanu o le afifiina, o le pepa u'amea e iila ma o lo'o i ai mea fa'afofoga lea pe a pu'eina i le malamalama, e maua ai se ata feilafi o le galuega taulima e mana'omia.

I le isi itu, o le lomitusi silk screen e fatuina ai se ata matte poʻo se mafolafola o le mamanu.E ui lava o le vaitusi o loʻo faʻaaogaina o loʻo i ai se faʻavae uʻamea, e leai lava se maualuga maualuga o le iila o le pepa.O le fa'ailoga vevela e maua ai se lagona fa'atauva'a i so'o se ituaiga fa'ale-aganu'u fa'aaogaina i totonu o fale gaosi oloa.Ma talu ai o faʻamatalaga muamua e taua tele i lenei tulaga, o oloa na faʻailoga pepa e mafai ona mataʻina i tagata faʻatau e maualuga le faʻamoemoe.

Pocssi Cosmetic Packaging can do both Silkscreen Printing and Hot Stamping, so if you are looking to release any products in the near future, feel free to give us a call or email(info@pocssi.com)!


Taimi meli: Feb-01-2023